Perfecte Foodfotografie & Film

Mijn studio is dé plek in Noord-Nederland voor professionele foodfotografie en -film. Ik beschik over een eigen, volledig uitgeruste filmkeuken in mijn studio, waar alle gerechten in opdracht vastgelegd kunnen worden. Mijn keuken heeft twee sets: één voor het snijwerk en één voor de bereiding, waardoor ik elk aspect van het kookproces nauwkeurig kan vastleggen.

Daarnaast is er een 2e zeer ruime keuken aanwezig voor food fotografie, met koelingen, snijtafels en ruimte voor de stylist om zijn of haar props neer te stallen.

 

Alles Onder Eén Dak

In de foto- & filmkeuken kan ik alles in eigen huis realiseren, van het bereiden van gerechten tot het filmen en fotograferen ervan. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde workflow en garandeert een hoge kwaliteit van het eindproduct.

 

Samenwerken

Ik werk vaak samen met een vast team zoals een product- & foodstylist om tezamen het beste eindresultaat voor de klant te maken.

 

Bent u op zoek naar een fotograaf en filmmaker die uw culinaire creaties op unieke wijze kan vastleggen? Neem vandaag nog contact op met Studio Jurjen Backer Dirks en ontdek hoe ik uw gerechten tot leven kunnen brengen.

Bezoek mijn studio in Harlingen of neem een kijkje in mijn portfolio.

 

CONTACT

Werkwijze & mogelijkheden

LEES MEER -z8-mk-s24-mood-st-22

Fotografie

LEES MEER -food-15

Studio & beeldbewerking

LEES MEER -food-12

Eigen foto- en filmkeuken